Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
Velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Petty 150mm Suncraft Elegancia(délka čepele 150 mm) z japonské práškové oceli SG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Tento nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové oceli SG2 jedinečným a nenapodobitelným.
.
Nůž Suncraft Eleganciamá ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SG2 "San-Mai" Clad, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SG2 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezových ocelí. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel a ty nejlepší použité materiály dělají z tohoto nože legendu s přívlastkem Elegancia !Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu Walnut Pakkawood. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity (mosazného bolstru) je vhodný pro asijský úchop nože. Pakkawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.
Vyrobeno ve městě Seki - Japonsko
Délka rukojeti: 105 mmDélka čepele: 150 mmCelková délka: 260 mmHmotnost: 104 g
Suncraft Elegancia
Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem
Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské práškové oceli SG2 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz