0Nákupní košík0 Kč

Způsoby doručení

  • Osobní odběr Zdarma
  • Balíkovna 50 Kč
  • Česká pošta - na poštu 90 Kč
  • Česká pošta - do ruky 105 Kč
  • GLS na adresu 90 Kč
  • GLS Parcelshop 70 Kč
  • Zásilkovna 70 Kč

Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA

Zboží dodáme do 3-4 pracovních dnů
Do košíku
Menu
mosazný kartáč standard OUTDOORCHEF®

mosazný kartáč standard OUTDOORCHEF®

Výrobce:Dellinger
Katalogové číslo:DE-14.421.26
Dostupnost:Není skladem
Cena:405
Tento produkt je neprodejný nebo se aktuálně připravuje k prodeji.
Přidat k oblíbeným produktůmHlídací pes

velký mosazný kartáč standard OUTDOORCHEF®

.

Pogumovaná plastová rukojeť dodává stabilitu a umožňují vyvinout nezbytný tlak pro odstranění i toho nejvíce připečeného jídla z grilovací mřížky. Kartáč má navíc kovovou škrabku k odstranění nečistot z drátů mřížky.

.

  • ČÍSLO PRODUKTU: 14.421.26
  • ROZMĚRY: W 6.0 x D 34.0 x H 14.5
  • VÁHA: 0,2 KG
  • MATERIÁL: mosazné štětiny/ ocel/ plast

.

jednoduché zásady pro čistý gril

.

Grilovací sezóna je v plném proudu. Že vás od večerní grilovačky odrazují připečené zbytky jídla, které na mřížce zůstaly z minula? Čištění grilu nemusí být taková otrava, jak se na první pohled zdá.
Proč je tak důležité, aby byla grilovací mřížka před každým grilováním čistá? Je to jednoduché. Připečené zbytky z předchozího grilování negativně ovlivní chuť připravovaného jídla a mimo to často obsahují karcinogenní látky.
1. Nejlepší je nahrubo očistit gril, dokud je ještě teplý. Zbytky jídel půjdou z mřížky nebo z grilovacího tácu odstranit mnohem snadněji než za studena. Pokud už se vám večer do úklidu nechce, zkuste před čištěním gril alespoň trochu nahřát.
Dobrou zprávou je, že pro životnost grilů není vhodné čistit gril po každém grilování tak, aby byl jako nový. Pro mechanické čištění se nejčastěji používají ocelové, nebo mosazné kartáče, které sice skvěle čistí, ale také pomalu, ale jistě opotřebovávají materiál. Olejový film z grilování navíc konzervuje mřížku a chrání ji proti korozi. Všeho s mírou a nic se nemá přehánět.
2. Pokud nicméně grilujete často, je dobré párkrát za sezónu vzít gril „z gruntu“ za použití speciálních čisticích prostředků. Grilovací mřížku a další plochy, které přijdou do styku s jídlem, čistěte vždy pomocí zdravotně nezávadných přípravků s certifikací pro tyto účely.
3. Čištění vašeho současného grilu vás otravuje až na půdu? V tom případě jste možná nevybrali ten správný- rozhodující je členitost vnitřku grilu. Grily OUTDOORCHEF jsou navrhovány s velkým důrazem na co nejmenší členitost uvnitř grilu, a tím snadnější číštění.
Důležitou roli také hraje materiál, z kterého jsou grily vyrobeny. Nejčastěji se u grilů setkáte s keramickým smaltem, litinou nebo nerezovými mřížkami. Každý z nich má své výhody i nevýhody. Keramický smalt je nejméně přilnavý, ale zároveň nejméně odolný. Litina má skvělé teplovodivé vlastnosti, ale také mírně hrubý povrch. Potraviny tak mají tendenci se více přichytávat. Nerez je oblíbená pro vysokou odolnost, při čištění ale doplatíte na vyšší přilnavost.

DostupnostNení skladem
VýrobceDellinger
Záruka24 měsíců
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.

Doprava zdarma!
od 2500 Kč
Mnohaleté zkušenosti
v oboru
Prověřené produkty
v naší nabídce
Vše bez zbrojáku!
Volně prodejné od 18 let!
Věrnostní klub
pro registrované!

MenuX

InformaceX