Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
japonský nůž šéfkuchaře Deba 210 mm
Extrémně ostrý nůž Deba 210 mm Kanetsune White Steel KC-400 series . Vyroben z oceli White steel #2 core / 11 layers damascus. Japonská Deba, která se také nazývá Hon-deba (doslovně „true deba“), se tradičně používá k čištění a filetování celých ryb, ale také se běžně používá k porcování a úpravě drůbeže a jiného masa obsahující malé a křehké kosti. Robustnost a velká hmotnost Deby je nutná, protože při opatrném a přiměřeném použití, lze robustní patní část nože použít k řezání nebo sekání kostí objevujících se u malých a středních ryb nebo drůbeže.Běžně se nože typu Deba používají k odstranění hlav ryb. Přesto se však nedoporučuje používat Debu pro sekání přes velké kosti a pokud již tak musíme učinit, je třeba dbát zvýšené opatrnosti, stejně jako u všech nožů, aby nedošlo k vystavení ostří čepele bočním silám (kolmo k hlavní ose nebo délce čepele), protože toto může mít za následek odštípnutí nebo popraskání čepele a ostří.Hon-deba se obvykle vyrábějí v délkách čepele mezi 150 mm a 330 mm, s velikostí 180 mm obecně doporučovanou pro domácí kuchaře a větší velikostí Deba doporučenou pro profesionály. Rukojeť je vyrobena z jednoho z nejběžněji používaného materiálu na rukojeti tradičních japonských nožů - Red sandal wood black plywood. Díky svým vlastnostem je oblíbeným materiálem u japonských kuchařů sushi. Deba vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.
.
ŘADA KC-400 11 layers DAMASCUS BLADEJádro čepele těchto nožů je kované z vysoce uhlíkové oceli White Stee l#2. Tato ocel díky tomu že je legovaná chromem a wolframem má vynikající retenci ostří a odolnost. Je velmi oblíbená u japonských výrobců nožů. Tvrdost nože je 60-61HRC. Nádherná damašková čepel je složená z 11 vrstev a mimořádně ostrého řezného jádra. Čepel je osazena tradiční japonskou rukojetí ve tvaru písmene „D“ z červeného santalového dřeva, bolster je z černého dřeva Plywood.
Délka rukojeti: 140 mmDélka čepele: 210 mmCelková délka: 370 mmHmotnost: 445 g.Doporučení a údržba:✅ japonský nůž Deba 210 mm Kanetsune White Steel KC-400 series z oceli White steel #2 core / 11 layers damascus. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli White steel #2 core / 11 layers damascus doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce
✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály
✅ K noži je možno objednat pouzdro - Saya KC-619
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz