Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
Série nožů od japonského výrobce Kanetsune, která se přímo hodí pro řeznické práce - Meat Processing Knife SeriesTento nůž je z japonské oceli SKD-12 a byl vyroben v japonském městě nožů Seki City pro potravinářský průmysl. Velmi dobrý a skvěle tvarovaný nůž vyrobený z kvalitních materiálů. Ocel použitá v těchto nožích je kalena na tvrdost 60/61 HRC a má vynikající houževnatost a životnost ostří. Tvar Honesuki-Maru, to je tzv. podivín mezi noži. Stačí se podívat a hned poznáte, že je prostě odlišný. Jeho profil je zvláštní, připomíná prohnutý luk. Ostří začíná plynulým přechodem se střenkou v jednotné geometrii. Je navržen tak, aby jej bylo možné držet „shora“ což je způsob držení nože při zpracování visícího masa – zpracování ve visu. V nouzi ho lze také uchopit jako běžný vykosťovací nůž a použít pro méně specifické práce. Mnoho profesionálních řezníků a kuchařů dává přednost noži jako je tento kvůli jeho univerzálnosti. Je to také velmi svižný nůž. Jeho jednoduchý aerodynamický design, ho dělá příjemným a lehkým - ale pozor! Je velmi snadné se s tímto divochem pořezat, pokud se vám smekne ruka!
Délka rukojeti: 115 mmDélka čepele: 140 mmCelková délka: 335 mmHmotnost: 130 g.Doporučení a údržba:✅ japonský Honesuki-Maru 140 mm Meat Processing Knife Series z oceli SKD-12. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepoužívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli SKD-12 doporučujeme použití
diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz