Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
Sůl Murray River „Salt Flakes“ se vyrábí za použití nedotčených mineralizovaných solanek ze starodávných solných kolektorů povodí Murray Darling. Ohromující bledě růžový odstín slaných vloček je výsledkem mineralizovaných solanek, které jsou zvláště bohaté na hořčík, vápník a v menší míře draslík a jód. Murray River Salt 'Salt Flakes' jsou velmi měkké a křehké a vytvářejí vynikající strukturu jídla. Slané vločky Murray se velmi dobře drobí mezi prsty a jsou více než vhodné k ochucení steaků, nebo grilované zeleniny.
přírodní růžová sůl, velmi jemná a delikátní chuť
vyrábí se odpařovaním minerální slané vody ze starodávných solných kolektorů Murray Darling Basin v Austrálii
bez jakýchkoliv konzervačních látek - ideální pro dochucení všech pokrmů, teplých steaků a grilované zeleniny
krystaly soli se velmi dobře drobí mezi prsty
sůl Murray je známá po celém světě pro svou strukturu a výjimečnou barvu
sůl Murray je populární mezi gurmány a špičkovými kuchaři
Důležté informace:
Dellinger s.r.o. není výrobcem tohoto zboží. Balení produktu a související dokumenty mohou obsahovat informace, které se liší od informací uvedených na našich webových stránkách. Doporučujeme Vám proto, aby jste si před použitím zboží prostudovali informace nejen na našich webových stránkách, ale i na obalu produktu. Vždy si pozorně přečtěte štítky, varování a pokyny, které se dodávají se zbožím.
Složení produktu:
100% Murray růžová říční sůl
Vyrobeno v Austrálii
.
Co budeme potřebovat:
1 kg pšeničné hladké mouky 750 ml vody 22 g soli 5 g droždí 3 lžíce olivového oleje na potírání 100 ml olivového oleje 200 g sušených cherry rajčat 2 stroužky česneku 2 snítky rozmarýnu 2 snítky tymiánu 2 snítky oregana 2 lžičky šupinkové soli
Příprava: Rozpusťte sůl ve vodě. Přidejte polovinu mouky a míchejte do hladka. Do směsi rozdrobte droždí a postupně vmíchejte zbylou mouku. Rukama hněťte 5 minut (kuchyňským robotem 2 minuty), dokud nezískáte hladké těsto, poté potřete olivovým olejem a nechte v míse 2 hodiny kynout. Po každých 30 minutách těsto přeložte (celkem 4x). Jeden konec těsta vytáhněte z mísy nahoru a přeložte ho přes zbývající těsto. Tento postup opakujte ze zbývajících 4 stran. Plech na pečení potřete olivovým olejem, přeneste do ní těsto, vzduchotěsně plech přikryjte a nechte 48 hodin odpočívat v chladničce. Těsto vyndejte z lednice 2-3 hodiny před pečením. Rozmarýn a cherry rajčátka omyjte. Rajčata rozkrojte na půl a z rozmarýnu otrhejte lístky. Předehřejte troubu na 230 °C horní/spodní ohřev. Rukama pečlivě rozetřete polovinu olivového oleje na těsto. Roztaženými prsty jemně vtlačujte do těsta otvory, dokud se na povrchu nevytvoří bubliny. Focacciu potřete zbylým olivovým olejem, cherry rajčátky, rozmarýnem a uzenou solí. Pečte na prostřední polici 30-40 minut. Po 30 minutách zkontrolujte propečení a v případě potřeby focacciu na zbytek doby pečení přikryjte fólií.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz