Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
.
pro přípravu sushi je vhodná lepkavá rýže a kulatozrná. Vhodný druh rýže a postup přípravy najdete vždy na obalu. U nás je dostupná rýže, která je převážně pěstována v Italii, nebo Portugalsku. Je velmi kvalitní a pro přípravu sushi vhodná.
Návod na přípravu: Rýži opláchněte vodou, dokud voda nebude čirá. Přidejte vodu v poměru 3/2 a přiklopené povařte zhruba 15 minut, dokud se voda nevstřebá. Nechte odkapat a vyležet alespoň 10 minut před použitím. Skladujte v suchém prostředí.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energie 1480 kJ/ 349 kcalTuky 1,1 gz toho nasycené mastné kyseliny 0,2 gSacharidy 78 gz toho cukry 0,1 gBílkoviny 6 gSůl 0 g.
Důležté informace:.
Dellinger s.r.o. není výrobcem tohoto zboží. Balení produktu a související dokumenty mohou obsahovat informace, které se liší od informací uvedených na našich webových stránkách. Doporučujeme Vám proto, aby jste si před použitím zboží prostudovali informace nejen na našich webových stránkách, ale i na obalu produktu. Vždy si pozorně přečtěte štítky, varování a pokyny, které se dodávají se zbožím.
Vyrobeno: Portugalsko
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz